Totaal Balans

Totaal Balans

Totaal Balans is een natuurgeneeswijze en staat voor het idee om met natuurlijke middelen de energiebalans te herstellen op alle energieniveaus. Dit betekent dat er zowel aandacht aan lichamelijke, psychische en mentale factoren wordt besteed en dat ontgiften en lichaamschemie een plaats hebben naast structurele en erfelijke problematiek.
Door oude energieblokkades op te ruimen, zal de eigen balans stabieler worden en fysieke, mentale en emotionele klachten afnemen. Er komt weer ruimte voor ontwikkeling.

Uitgangspunten

De uitgangspunten van Totaal Balans verdienen enige uitleg om het verloop van de behandeling te kunnen beoordelen. Vanaf het moment van conceptie zijn er al verstoringen in ons energiepatroon. Deze vroege verstoringen zijn het gevolg van erfelijke gevoeligheden die iedereen in meer of mindere mate erven van ouders en voorouders. Door deze erfelijke belasting in onze start heel ongelijk.
Op deze zwakke plekken ontwikkelen zich onder invloed van trauma’s, ziektekiemen, toxische stoffen en verkeerde voeding allerlei energieblokkades en ziekteprocessen die op hun beurt tot chronische klachtenbeelden kunnen leiden.

…. Wil jij een afspraak om je Totaal Balans te testen, vul onderstaande contactgegevens in en ik geef snel een reactie.

Naam:

E-mail:

Telefoonnummer

Klacht:Privacy beleid